Paskuda писал(а):Показал на видео только где выигрываешь
Ти колись бачив хайлайт футбольної чи хокейної команди? Там показують, як ці хлопці забивають у свої ворота, пробивають по пустих воротах суперника та не влучають при цьому, роблять інші дурнуваті помилки? Ти насправді віриш, що комусь цікаво дивитися відео, де хтось жорстко гальмує та діє, немов нерозумний довбень?
Paskuda писал(а):насмотрится таких видео, соберет амку, а потом будет недоумевать, почему у него не получается так же как на видео
Виходить, якщо якийсь недолугий довбень подивиться хайлайт якоїсь там футбольної чи хокейної команди, поставить на неї всі свої гроші та програє їх, винним у цьому буде той, хто відео зняв (адже там не показано, як команда програє)? Певно, ти так колись зробив, тому тебе так непокоять усі подібні відео.
Paskuda писал(а):почему у него не получается так же как на видео
Тому, що він недолугий довбень із клешнями крабіка, замість рук. Будь хто може повторити те, що показано на відео. Просто не зупинятися, не стріляти багато разів підряд, та намагатися стріляти прицільно по супернику, а не на вдачу - на це багато розуму не потрібно. Амазонка один з найпростіших у керуванні персонажів, звичайно ж, амазонка без самонавідної стріли трохи складніша, але її можна назвати складною лише на фоні інших амазонок, чарівниці на Відморожену Кульку, паладіна на Копняк з Небес та паладіна на Стусан з розбігу. Взагалі, краще дивитися те відео, що записане на якомусь турнірі, там видно, що нєкромант нормальний, бо він змушує амазонку стріляти лише одиночними стрілами та постійно рухатися та кидати отруту йому в обличчя та втікати подалі, доки він отруїться, незважаючи на те що амазонка, навідміну від першого відео, нормально бігає, має більше здоров'я та має шолом, що дає бонус урону для Крижаних Стріл. На першому відео показана повільна та слабка амазонка без отрути що б'ється проти нєкра, що постійно гальмує немов ледачий тюлень чи пінгвін, тому це схоже на бій у режимі "slow-motion", який ви навряд побачите на будь-якому турнірі. Я взагалі не розумію, навіщо було стільки часу у відео приділяти зйомці такого нікчемного протистояння. Кому може бути цікавий нєкромант, якого амазонка може перемогти не використовуючи отруту? Та нікому! Відео про певепе повинно бити коротким та показувати лише найяскравіші бої. Якщо хотілося показати нєкроманта, треба було показати того, на ім'я Рен із другого відео.
Hatebreeder писал(а):ты сливал бонером собранным под пвп ~50% боев против чара собранного пвм игроком и для пвм
Це більше схоже на те, що цей певеем персонаж був використаний за призначенням, бо цей нєкромант діє не набагато розумніше, ніж монстрики. Але навіщо показувати це у відео про певепе?
Hatebreeder писал(а):Запиши видео, как, играя бонером против сорки, можно так удирать, что израсходовать все банки маны и не попасть ни одним ударом.
Ні, краще не робіть цього.
Hatebreeder писал(а):проси у Зуба некра (не думаю, что он откажет)
Як я розумію, Зуб - володар нєкроманта на їм'я Рен. Не думаю, що давати цього нєкроманта якомусь паскуді - гарна ідея. Цей крабік програв з ганебним рахунком 3-0 спритним паладіном на Стусан з розбігу чарівниці Моргані, яку я переміг таким самим паладіном із рахунком 3-1 (одного разу їй пощастило) і мені не сдалося це складним завданням. Звичайно ж, нікого не можна порівнювати з таким величним майстром двобою як я, але те, що він не виграв жодного раунду, наводить на думки, що він зганьбить цього нєкра так само.
Хто не зі мною, той проти мене.
Хто проти мене - приречений на поразку.
Бо я - нащадок богів, представник домінуючого виду, володар смертельного копняка, майстер нищівного стусана.