немає ніякого значення, який апостроф
я задав питання, навіщо ти втулив якісь синоніми цього слова, на російській мові?
що ти мені відповів днище?
вбийся, ми подякуємо тобі за це
bG.Tigr11 писал(а):Я люблю милку,зря ты так про него..я сотру тебя с лица земли
i_am_fake писал(а):ЗАСТАВЛЯТИ I несов. - заставляти, сов. - заставити заставлять, заставить; уставлять, уставить; загромождать, загромоздить; разг. …
Love_Milka писал(а):i_am_fake писал(а):ЗАСТАВЛЯТИ I несов. - заставляти, сов. - заставити заставлять, заставить; уставлять, уставить; загромождать, загромоздить; разг. …
вбийся я тебе прошу
LEGEN.waitforit.DARY писал(а):не ну ты чо, не понимать юмора авенгера = быть неочень![]()
Love_Milka писал(а):це український синонім слова *змушувати*
мб не літературний
але цілком український
пруф я кинув
Love_Milka писал(а):це український синонім слова *змушувати*
мб не літературний
але цілком український
пруф я кинув
awY писал(а):С таким же успехом - Колодец, это тоже украинское слово, просто не литературное.
i_am_fake писал(а):awY писал(а):С таким же успехом - Колодец, это тоже украинское слово, просто не литературное.
ага, и означает оно, что милка гей и безграмотный неудачник, но вы просто не знаете истинное значение этого слова
Love_Milka писал(а):http://hohlopedia.org.ua/slovnyk_synonimiv_karavanskogo/page/zastavlyaty.9269/
ЗАП. - это что значит? Западэнское?ЗАСТАВЛЯТИ
1. (місце) захаращувати, (дорогу) загороджувати, закривати; 2. (під позику) закладати, віддавати у заклад; З. ЗАП. примушувати.
LEGEN.waitforit.DARY писал(а):не ну ты чо, не понимать юмора авенгера = быть неочень![]()
Love_Milka писал(а):ну є таке слово *колодязь* і що?
який ти вузьколобий
якщо ти думаєш, що тільки літературні слова є українськими, тоді
Вернуться в WC3: Творчество игроков
Посетителей: 1, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 1 (находятся на конференции)
Этот раздел просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1