Killer595 писал(а):К таким репкам надобно карту
окей http://zalil.ru/30486223
Асасин-наемник который убивает дереводобывальщиков и берет с них золото,невидим.
В этот момент когда асасин хотел убить рабов , красный начал их уводжит от него заявляя что я убил его 2 рабов.
Но не кого я не убивал. Лучше смотреть момент в 1/2 скорости он подошел но не кого не убил потом отошел.
Gudik писал(а):1. нік: HeroFire
2. дата 10.02.2011
3. Мап хак.В реплеї видно що він (Фенікс) всю гру без вардів брав всі руни. Самі палівні моменти, на 9 хв внизу в лісі, почав лучом валить Оленя до того як той ще вибіг, а потм з невером тактічно втікли від всіх (невер тож не раз палився, но не так сильно). Потім 11 хв біля нижньої вишки сліва Скорп ничкується в деревах, Фенікс туда лучом, хоча того в "тумані війни" не було видно. 25 хв в центрі втікаючи від двох наперед знав що буде руна і випав банку, і побіг в ліс і там знав хто кудой обходить його. 27 хв в центрі він на рчці був, Олень вибігав з лісу і той його в "туман війни" почив лучам жарить. І ще багато всякого такого...
Реплей відправив на [email protected].
KAPMEJIIOK писал(а):1.mu[s]ic
2.10.02.2011, 16:30
3.Unmanner + Kick
кікнув огр 100%, бо перед тим забанив і дав мют...
Реплей: LastReplay (mu[s]ic).w3g відправив на [email protected]
CoRRa писал(а):я козой играл.... какая стрела в рошана?
LEGEN.waitforit.DARY писал(а):не ну ты чо, не понимать юмора авенгера = быть неочень![]()
Вернуться в WC3: Наказания, жалобная книга
Посетителей: 1, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 1 (находятся на конференции)
Этот раздел просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 1