fRoZenSKuLL писал(а):Якщо в когось є якісь tower rush стратегії за орків то плз напишіть їх тут або дайте ссилку на них. Буду дуже вдячний
unluck4ever писал(а):Вообще, орки делают tr только против ельфа, но иногда, некоторые шизанутые орки вс орка делают tr, иногда помогает.
ЗЫ TowerRush must die
o.s.k писал(а):Сейчас это полное самоубийство!
хочеш дуель 1х1 ? ... я зразу скажу що буду застроювати ... а ти попробуй відбитись ким хочеш ... мій тавер вже зробив свою брудну справу вс кул алкар геймерс ... мій акк на алькарі: mTw-Tak3r ... те для чого я створив топік це для того щоб урізноманітнити свою гру з товером, якщо хтось знає якісь кул страти яких я ще не бачив то я буду дуже вдячний за змогу їх прочитати ...o.s.k писал(а):tr за орка бало актуально в 1.18
Сейчас это полное самоубийство!
fRoZenSKuLL писал(а):хочеш дуель 1х1 ? ... я зразу скажу що буду застроювати ... а ти попробуй відбитись ким хочеш ... мій тавер вже зробив свою брудну справу вс кул алкар геймерс ... мій акк на алькарі: mTw-Tak3r ... те для чого я створив топік це для того щоб урізноманітнити свою гру з товером, якщо хтось знає якісь кул страти яких я ще не бачив то я буду дуже вдячний за змогу їх прочитати ...o.s.k писал(а):tr за орка бало актуально в 1.18
Сейчас это полное самоубийство!
Ну я б не сказав що ти нуб ... і не скажу що тавер = 100% він ... уда важко застроїти ...zn_extremal_ писал(а):Ну для начала меня на Тс ты не застроил))) я удом играл...
-FreeMaN- писал(а):Хума не застроишь Я вот например нуб, и ты у меня выиграешь,но только не вышками, и только потому что хум
Посетителей: 10, из них зарегистрированных: 0, скрытых: 0 и гостей: 10 (находятся на конференции)
Этот раздел просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 10